TUINSCHRIJNWERK


Vandaag de dag verwachten we mooie tuinconstructies die zowel praktisch als esthetisch hun nut bewijzen. De keuzemogelijkheden zijn legio. 


Naast de traditionele draadafsluitingen kunnen we de buitenruimte ook omheinen door een combinatie van palen en planken. Dit kan in verschillende uitvoeringen, hoogtes… naargelang uw persoonlijke wensen. Ook de verschillende houtsoorten kunnen een andere uitstraling aan uw buitenruimte geven. 


Indien u graag uniformiteit bekomt kunnen andere buitenwerken zoals goot-en gevelbekleding in dezelfde materialen voorgesteld worden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een aangepast advies.


Heb je zelf een plan of een visie over je in te richten tuin? Wij horen het graag hoe jouw ideale tuin eruit ziet, waar jij helemaal relaxed van wordt!


VOOR (1)
Carport 6 auto's - Nieuwbouwappartementen
Carport Bissegem
Carport - Aalbeke
Carport - Aalbeke
Carport - Aalbeke
Tropical Brown - PVC terrasplanken
Tropical Brown - PVC terrasplanken
Tuinhuis platen - Wevelgem
Tuinaflsuiting houten planken  palen_ (1)
Tuinaflsuiting houten planken  palen_ (2)
Tuinaflsuiting alu palen  tryple -
Tuinaflsuiting alu palen  tryple -_ (1)
Tuinaflsuiting houten planken  palen_

RAMEN EN DEUREN


U kan bij GG Reno-Wood terecht voor zowel houten, aluminium als PVC schrijnwerk.

Ieder product heeft zijn karakteristieke eigenschappen die bepalend zijn welk schrijnwerk de voorkeur geniet. De grootste veelzijdigheid in vorm vindt u terug in hout. Waarbij aluminium vaak een strakke uitstraling biedt en PVC bekend staat voor de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal. 


Bij ons geen gedoe i.v.m. types glas en premies. Onze standaardglasnorm is al lang Ug. 1.0 glas met zwarte afstandshouders voor een beter thermisch comfort. Ondervindt u akoestische problemen vanwege uw bestaand schrijnwerk? Laat ons u correct adviseren voor een optimale verbetering. We doen dit vanuit technisch onderbouwde kennis met passie voor schrijnwerk! 


1 Bon Bon Ballon - Menen BUITEN GESLOTEN
6 Bon Bon Ballon - Menen HOEK VITRINE
2 Bon Bon Ballon - Menen OPEN BUITEN
Achterdeur wit PVC - Ieper
Velux binnen
Afwerking wit PVC - Ieper
Voordeur Ieper
PVC RAL7016 - 3D JEF - Geluwe
Schuifraam Schüco - Heule (3)
Veluxen - Ieper
PVC Schüco RAL7012 - Heule - NA
PVC Crème R9001
Cottage R7039
Alu ramen - Ieper (2)
Tjampens - Kortrijk (2)

GOTEN EN GEVELS


De 1ste indruk is blijvend… Is het niet spijtig de foute indruk te geven? Gevels bepalen grotendeels de algehele uitstraling van uw eigendom.  Wij helpen graag uw pand de uitstraling te bekomen die het verdient! 


Vaak is het het ideale moment om van buitenaf te isoleren. Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap: uw dagelijks wooncomfort verhogen + uw gevels in een nieuw jasje steken. Dit kan d.m.v. planchettemateriaal zowel in hout als in PVC maar ook plaatmateriaal kan gebruikt worden. 


Minstens even belangrijk is tijdig de goot te vernieuwen (bakgoten) om waterinfiltraties binnenshuis te vermijden! Ook de gootbekleding verzorgen we graag voor een hedendaagse uitstraling van uw woning. 

Goot, velux, rolluiken Ieper
Goot Rollegem
Goot Rollegem
Goot Equitone - Wervik
Goot Equitone- Wervik
Equitone terras
Equitone onderaanzicht
Equitone
Equitone vooraanzicht
Goot Gullegem

GARAGEPOORTEN


Onze garagepoorten zijn een sterk staaltje esthetiek en technische eigenschappen gecombineerd! 


Deze zijn met PU hardschuim geïsoleerd, rondom voorzien van dubbelwandige rubbers, de veren veilig en onzichtbaar opgeborgen in kokers, vingerknelbeveiliging, kwalitatieve materialen, hoge levensduur, standaard UV coating inbegrepen… Kortom, enkele van de vele positieve eigenschappen van onze garagepoorten! 


Ontdek jij ze ook graag? Geef ons een seintje, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Met 10 jaar garantie op uw poort slaapt u op beide oren. 


We bieden voor elk wat wils: landelijk, strak en glad, gepersonaliseerde maatwerkpoorten… Zowel voor standaardpoorten als specialere uitvoeringen kan u bij ons terecht! Ook voor herstellingen kan u ons met een gerust hart contacteren.


Ryterna R9005 - Heule
Ryterna R9005 Heule
3
1
2
Ryterna MIDRIB R8019
Ryterna Slick structuur R8022

BUITENZONWERING


Buitenzonwering biedt een oplossing om het binnenklimaat comfortabel te houden. Warmte buitenshuis houden doet u steeds van buitenaf om een optimaal resultaat te bekomen. 


Zowel warmte als onaangename insecten worden buiten gehouden met screens. Rolluiken bieden mogelijkheden om daglicht uit te sluiten. Wanneer er nog geen rolluiken aanwezig zijn kan dit achteraf éénvoudig toegevoegd worden. Contacteer ons voor de mogelijkheden. 


Zonneluifels en verandazonweringen bieden we aan in het RAL kleur en doek naar keuze. Vraag naar onze kleurenwaaier om aangenaam verrast te worden qua mogelijkheden!

Ook alle types vliegenramen, schuifhorren, plisséhorren,… kan u probleemloos bij ons verkrijgen. 


Goed geïnstalleerde zonnewering biedt jaren comfort!


Heeft u een defect? U kan bij ons terecht voor herstellingen aan: 


 • Alle types rolluiken 
 • Screens 
 • Verandazonneweringen: zowel enkelvoudig als meerdelige
 • Zonneluifels: zowel enkelvoudige als meerdelige  
 • Garagepoorten 
 • Alle types vliegenramen, schuiframen

Wenst u uw manuele producten te automatiseren? 


We zijn krak in ons vak wat betreft automatisatie van zonnewering! Zowel de motor als bediening hebben weinig geheimen voor ons. Vaak terugkomend probleem? Wij ontdekken snel de oorzaak zodoende er een gepaste (en blijvende) oplossing geboden wordt.


SC800ZIP nieuwbouw Ingelmunster
Haröl SC800ZIP - stacaravan
Voorzetrolluiken Zwevegem (2)
SC800ZIP - nieuwbouw Ieper
Haröl knikarm R9001 - rode doek
Knikarm R9005 - lin chiné
SC800ZIP en aanpassing hordeur met screendoek
Voorzetrolluiken Zwevegem (1)
Screens 4de verdiep Lauwe
Verandazonwering West-Vleteren
Voorzetrolluiken R7016 Avelgem