GYPROCWERKEN


Voor het snel afwerken van binnenmuren, plafonds en zonderruimte kan u kiezen voor gipskartonplaten. Voordelen zijn dat u snel resultaat bekomt, beperkte droogtijd en gemakkelijker uw leidingen en elektra wegwerken. Dit is onmiddellijk na installatie overschilderbaar en vraagt geen lange droogtijden zoals stucwerk. Enorme tijdswinst dus wanneer u geen tijd heeft om te wachten vooraleer te schilderen! 


Het verkeerde gebruik van gipskartonplaten is nefast voor een esthetisch resultaat. Wij gebruiken steeds de juiste plaat voor de juiste toepassing! Op deze manier kan u efficiënt de schilderswerken laten opvolgen met een perfect resultaat. 


Voorbereidende werken zoals het uitmeten van de ruimte, houten roostering en OSB plaatsen voeren we eveneens uit wanneer dit nodig is. 


Contacteer ons voor een correcte voorbereiding van uw uit te voeren werken.


Badkamerrenovatie gyprocwerken - Bissegem
Badkamerrenovatie gyprocwerken - Bissegem
Badkamerrenovatie gyprocwerken - Bissegem
Badkamerrenovatie gyprocwerken - Bissegem
Roostering - Menen
Gyprocwerken - Menen
Gyprocwerken - Menen
Gyprocwerken - Menen
4
3
2
1
5
6
7
8
Berging - dampscherm, houtskelet, afvoeren, funderingsplaat (1)
Berging - dampscherm, houtskelet, afvoeren, funderingsplaat (2)

HOUTSKELETBOUW


Houtskeletbouw is een duurzame en vlotte manier om efficiënt een gebouw uit te breiden. Dit kan zowel op het gelijkvloers als op verdieping. Het optoppen van gebouwen is de toekomst in steeds drukker bevolkte gebieden. Voordelen hierbij zijn dat u niet hoeft te verhuizen en nuttige vloeroppervlakte kan bij creëren op een korte tijdspanne.


Een absolute meerwaarde voor uw gebouw dus!


Dit hoeft geen rompslomp te worden. Door onze veelzijdigheid in ervaring en kennis brengen wij u op de hoogte van de te ondernemen stappen. Doordat wijzelf een groot deel van het werk kunnen uitvoeren beperkt u het aantal aannemers. De voorbereidende fase wordt tot in de puntjes met u doorgenomen voor een vlot verloop van uw werken.  


Neem gerust contact op voor verdere informatie omtrent deze innovatieve manier van uitbreiden.


Platte daken?


Zoekt u een ervaren schrijnwerker voor de opbouw van uw plat dak?
Geen zorgen, bij ons bent u aan het goede adres! 

Wij bouwen het dak structureel correct op met de juiste stevigheid en waterafvloeiing.


BINNENSCHRIJNWERK EN DEUREN


De uitstraling van een woning wordt mee bepaald door de binnendeuren. Zo kan u een interieurstijl verder benadrukken door de keuze van het binnenschrijnwerk. Vaak gekozen schildersdeuren maar ook massieve houten deuren, steellook deuren, afgewerkte deuren… kunnen we voor u installeren. Steeds met de nodige aandacht voor details! 


Wij installeren enkel kwalitatief en duurzame deuren waarvan u lang kan genieten.

Honinggraatdeuren bieden wij niet aan. 


Tevens kan u bij GG Reno-Wood terecht voor ander binnenschrijnwerk zoals het plaatsen van plinten, MDF omkastingen, zoldertrappen, trapleuningen, enz…  


Twijfelt u of een ander schrijnwerk door ons kan uitgevoerd worden? We zijn slechts een telefoontje (of een mail) weg. Geef ons een belletje en wij informeren u snel.


Thys Ardenne oak - binnendeur
Binnendeuren -  Harelbeke
Binnendeuren - Harelbeke
Binnendeur - Lendelede
Binnendeuren Gyprocwand -  Lendelede
8

ISOLATIE


Ongetwijfeld 1 van de ingrijpendste werken om het comfort te verhogen van een woning zijn isolatiewerken. U kan bij ons terecht zowel voor het isoleren tussen als op de kepers in hellende daken als het na-isoleren van buitenmuren.


Twijfelt u wat voor u het beste van toepassing is?


Geen probleem, wij adviseren u graag over wat u mag verwachten van de verschillende manieren van isoleren.


Neem contact met ons op voor een aangepast advies op maat.